Idealnym momentem na rozpoczęcie sezonu grillowego jest weekend majowy. Majówka to czas spotkań ze znajomymi oraz biesiad przy dobrym jedzeniu. Zapraszamy do naszej majówkowej oferty, w której znajdziecie ekologiczne, lokalne wyroby wędliniarskie, takie jak kiełbasy, kaszanki, które fantastycznie nadają się na grilla. Oczywiście, nie obędzie się bez dobrego mięsa, takiego jak stek wołowy czy uwielbiana przez wielu karkówka. Dla osób o delikatniejszym podniebieniu mamy filety z kurczaka z ekologicznego chowu. Ryba na grilla? Dlaczego nie! Pstrąg idealnie się na niego nadaje. Oprócz wyśmienitych wędlin i mięs, na stole nie może zabraknąć warzyw – zarówno w formie grillowanej, jak i sałatek. Lokalne, świeże, chrupiące, soczyste i bogate w witaminy: papryki, sałaty, pomidory, ogórki, bakłażany, cukinie i wiele innych. Oczywiście, do pełni smaku nie obejdzie się bez aromatycznych przypraw i ziół, a dal chętnych – dipy i sosy bez sztucznych barwników i konserwantów. Czego jeszcze brakuje? Oczywiście, świeżego, chrupkiego pieczywa, czyli pachnącego, tradycyjnego chleba. Życzymy udanej i smacznej majówki!

Wyświetlanie 1–12 z 86 wyników

T-bone

89,00  / 550 g

Ribeye

65,00  / 300g

New York

65,00  / 300 g

Bavette

45,00  / 500 g

Biała cienka

25,00  / 500 g

Boczek wieprzowy

16,50  / 500 g

Burger

15,00  / 200 g

Chorizo

23,50  / 300 g

Cote de Boeuf

109,00  / 650 g

Frankfurterki

16,00  / 300 g

Tomahawk sezonowany

129,00  / 900 g

Filet Mignon

39,00  / 200 g